KUNST I OPDDRACHTEN I SITEMAP I CONTACT

Levensgrote Interactieve Fotolijst

Tijdens iedere Open Dag Chemie zijn opnieuw vele bezoekers er over verbaasd dat bijna alle dagelijkse producten wel iets met de chemische industrie te maken hebben. Kunstenares Kim Engelen toonde met haar kunstwerk "Levensgrote Interactieve Fotolijst" aan dat chemie en kunst uitstekend bij elkaar passen.

Grote rode knop
Kunstenares Kim Engelen heeft er mede voor gezorgd dat dit een geslaagde dag was. Zowel bij de organisatie als bij de bezoekers viel de Levensgrote Interactieve Fotolijst in goede aarde. Veel mensen wilden eigenhandig op de grote rode knop slaan om hun eigen beeld op de grote schitterende fotolijst te toveren. Op een gegeven moment stond er zelfs een rij bezoekers in de wacht om op de foto te kunnen. Op deze wijze werden de stralende bezoekers vastgelegd en als herinnering kregen ze een foto mee naar huis.

De performance van Kim Engelen waar de bezoeker deelnemer is, was een magnifieke aandachtstrekker in het geheel te noemen. In 2002 is er opnieuw een Open Dag Chemie en Huntsman zal Kim hier zeker weer voor uitnodigen.

Niko van Gent
Public Relations

 De fotolijst bezoekers Huntsman bezoekers Huntsman bezoekers Huntsman
Open Chemie dag bij Huntsman


KUNST I OPDRACHTEN I VORIGE PAGINA I NAAR BOVEN I SITEMAP I CONTACT I 1999-2007 Engelen Art Projects