CONTEMPORARY CONNECTIONS

Groepstentoonstelling
Falk30—Temporary Project Space, Berlin
26/27 October 2019

Portfolio foto's

30 FOTO'S VAN DE BEZOEKERS

Productieruimte # 1 (210x240x135 cm / 82.68×94.49×53.15 inch), toont een opstelling voor productfotografie. Op de productietafel staat een mini-sculptuur van de Tower Bridge in London (22x8x16 cm / 8.66×3.15×6.30 inch). Dit is een kleine speelse replica van de London Tower Bridge gemaakt met 2 theekopjes, 2 rode theezakjes, 1 rode dubbeldekker bus koelkastmagneet, zilverkleurig geribbeld koekjeskarton, blauwe tindraden en hot-lijm, de mini-sculptuur wordt verlicht door vier soft boxen.

 

Via hifi zijn 2 audiotracks te horen:

1). Gesprek op een Zweedse brug (4:52 min.)—een gesprek tussen twee vreemden die nadenken over twee brandende kaarsen op een brug in Malmö met een papier ernaast met de tekst: All Hope is Lost.

2). Golden Gate Bridge-feiten gevonden op internet (3:56 min.)—een hardop voorgelezen beschrijving van Wikipedia over werelds nummer één top zelfmoordbrug (tot nu toe) De Golden Gate Bridge in San Francisco.

 

Ik werk met bruggen in mijn werk als een doorlopend thema. Voor mij staat de brug als een metafoor die connectie, beweging en overgang symboliseert. Met mijn bruggen wil ik verbindingen leggen.

Ik was geïnteresseerd om een mini-sculptuur van de London Tower Bridge te creëren met mijn doorlopend project Bridges. Ik was ook nieuwsgierig in het creëren van een productieruimte—om te zien hoe dit zou werken in contact met bezoekers. Voor de groepstentoonstelling Contemporary Connections heb ik een volledig nieuw kunstwerk gemaakt.

Om meer te lezen over de groepstentoonstelling die ik heb georganiseerd klik hier>>